Известие

Collapse
No announcement yet.

Книжка и навигация за 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Книжка и навигация за 159

Zdraveite ot nqkolko dni sam sobstvenik na alfa 159 kupena ot germaniq. Vaprosa mi e imali nqkakvi varianti za navigaciq za Balgaria i ot kade moga da si namerq knijka s instrukcii na angliiski . V moq komplekt knijkite i kartite sa samo na nemski.
    predvaritelno blagodarq i se izvinqvam za latinskite bukvi
    Last edited by KGB; d.m.y г., 13:50.

честито за новата придобивка

книжките - milano motors или някой сайт от типа на алфисти.нет или пък може на e-bay да намериш за продажба ...

а иначе за навигацията - незнам доколко са добри картите за БГ, но за сметка на това струват цяло състояние...

между другото - кирилицата е задължителна
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Честито за Алфата и със здраве да си я караш.

ПС:Само ще те помоля от тук на там на Кирилица.

С фабричната навигация ли е колата?
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Навигцията е фабрична CONECTNAVI

Comment

Колега честито.
          Погледни за карти на този сайт -
          http://mapsshop.ru/category_222.html
          Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

карти за България конектнав няма

има за новите които са с блу енд ми

софтуер за конект нав можеш да потърсиш из разните форуми за фиат стило, за 147-ца или за ГТ

Comment

Има от 2009г в www.navteq.com и струва 95лири за canectnavi.Незнам дали е подробна.
              ALFA ROMEO 159-1,9JTDM 16vsigpic

Comment

Първоначално публикувано от kgs159 Покажи съобщение
                Има от 2009г в www.navteq.com и струва 95лири за canectnavi.Незнам дали е подробна.
                грешката е моя
                тази година не бях проверявал

Comment

Благодаря за информацията. Вече се здобих с книга ,обаче в нея няма никакво инфо за CONECNAVI .Дали има фабрично AUX in изведен в купето или трябжа да мисля за друг вариант (някак през CD ченджара в багажника).
                  Намерих мануал e-learn с подробно инфо за устроиството на колата.Явно някои модели вероятно с блу ен ми имат USB host в жабката.През него може ли да се стриимва музика от телефона ?

Comment

въпреки, че NAVTEQ показват и България в пакета от 18 диска, реално я няма или поне не може да свърши повече работа и от липсващите табели по главните "първокласни" пътища и магистралИте. Но все пак има за останалата част от Европа. Ако някой се интересува да пробва, може да ми пише на лс
                    ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                    ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                    Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                    Alfa Romeo 4C

Comment

Първоначално публикувано от d1lgiq Покажи съобщение
                      Благодаря за информацията. Вече се здобих с книга ,обаче в нея няма никакво инфо за CONECNAVI .Дали има фабрично AUX in изведен в купето или трябжа да мисля за друг вариант (някак през CD ченджара в багажника).
                      Намерих мануал e-learn с подробно инфо за устроиството на колата.Явно някои модели вероятно с блу ен ми имат USB host в жабката.През него може ли да се стриимва музика от телефона ?
                      USB има в жабката и музика от телефона, компа и др. спокойно се слуша. Нормален Уиндоус мобайл.
                      Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

http://xcarlink-bg.com/ слжих си такова на старата 156-ца и е супер!!! просто качеството на звука предаден по жица не може да се сравни с никой FM трансмитер. сега се чудя дали да не го прехвърля в 159-ката, защото нямам Blue&Me, a CONNCETNAV, а той няма изведен AUX
                        ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                        ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                        Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                        Alfa Romeo 4C

Comment

Working...
                        X